İZMİR / BORNOVA - Şehit Musa Can Ortaokulu

YASEMİN SERT - Müdür

14.07.1972 yılında Antalya İli Elmalı İlçesinde doğdu. İlkokulu İzmir Bornova Reşat Nuri Güntekin İlkokulu´nda başladı.1. ve 2. sınıfı burada bitirdikten sonra Almanya ´da 3. ve 4. sınıf eğitimini tamamladı. 5. sınıfı ise İzmir Konak Özel Yusuf Rıza İlkokulu´nda tamamladı. Ortaokulu Suphi Koyuncuoğlu Ortaokulu liseyi ise İzmir Kız Lisesi´nde bitirdi.

1991 yılında Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü kazanarak 1995 yılında mezun oldu. 27.09.1995 yılında Erzurum İli Horasan İlçesi Gündeğer İlkokulu´nda Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı.

1998 yılı Şubat ayında Manisa İli Muradiye İlçesi Akgedik Köyü İlkokuluna atandı. 1 yıl görev yaptıktan sonra 1999 yılında İzmir İli Menemen İlçesi Harmandalı İlkokuluna, 2001 yılında İzmir Karşıyaka Durmuş Yaşar İlköğretim Okuluna, 2003’te de İzmir Bornova Çamdibi Kordon Birlik İlköğretim Okuluna atandı. Burada 2 yıl sınıf öğretmenliği yaptıktan sonra Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. 2010 yılında kadrolu olarak Bornova Altındağ İlköğretim Okulu Müdür Yardımcılığı görevine başladı. 4 yıl görev yaptıktan sonra müdürlük sınavını kazanarak 17.12.2014 tarihinde İzmir Kemalpaşa İlçesi Akalan Denen İlkokulu Okul Müdürlüğü görevine başladı. 01/07/2019 tarihinde Akalan Denen İlkokulu’ndan Bornova Şehit Musa Can İlkokulu ve Ortaokulu’na müdür olarak atandı. Evli ve 2 kız çocuğu annesidir.